Skip to content
Meny/Take-away
Ukesmeny
Catering
Om oss
Kontakt
Menu
Meny/Take-away
Ukesmeny
Catering
Om oss
Kontakt
Ukesmeny
Ukesmeny
Fra kl. 11.00 – 20.00
Mandag: Kjøttkaker i brun saus
Serveres med ertestuing og kokte poteter
Allergener: myseprotein, skummetmelk
199,-
Tirsdag: Stekt flesk og duppe
Serveres med rotmos og tyttebærsyltetøy
Allergener: fløte, margarin, hvetemel, melk, skummetmelk
199,-
Onsdag: Stekt flesk og duppe
Serveres med rotmos og tyttebærsyltetøy
Allergener: fløte, margarin, hvetemel, melk, skummetmelk
199,-
Torsdag: Medisterkaker i brun saus
Serveres med kokte poteter, surkål og tyttebærsyltetøy
Allergener: hvetemel, melk, selleri, sennep
199,-
Fredag: Fisk i skjell
Serveres med håndpillede reker og dill
Allergener: hvitlaks, melk, fiskeekstrakt, myseprotein, fløte, margarin, hvetemel
149,-
1 stk
199,-
2 stk
Lørdag: Fisk i skjell
Serveres med håndpillede reker og dill
Allergener: hvitlaks, melk, fiskeekstrakt, myseprotein, fløte, margarin, hvetemel
149,-
1 stk
199,-
2 stk
Kontakt oss for catering, bedriftsavtaler eller take-away
404 54 010
e-post