Catering Meny
Catering
Mandag – Fredag 08.00 – 21.00 / Lørdager: 09.00 – 18.00
Standard snitter
Minimum 10 pers
Reker med majones, Ost og skinke, Laks og eggerøre, Kyllingfilet og remulade, Salami og kokt egg
229,-
pr. pers
Luksussnitter
Minimum 10 pers
Marinert svinebiff med aioli, Roastbiff med remulade, Kylling og bacon, Serranoskinke og eggerøre, Hvitvinsmarinert scampi med ruccolasalat
269,-
pr. pers
koldtbord
Minimum 10 pers
Vi serverer et bredt utvalg av varme, store og små koldtbord. ta kontakt så skreddersyr vi menyen du ønsker.
295,-
pr. pers
Spekemat
Minimum 10 pers
Godt utvalg av norske og utenlandske oster og skinker, dandert med frisk frukt og serveres med ferskt brød.
295,-
pr. pers
Standard tapasbuffet
Minimum 15 pers
Et herlig måltid som passer til overtidsmat, selskapsmat eller middag for familien.)
Varm tapas: - albondigas og hjemmelagde kjøttboller, i husets tomatsaus - pollo crema og kyllingfilet i kremet saus - patatas aioli- friterte mandelpoteter med aioli / Kald tapas: - Husets greske salat - marinert oliven - nystekte baguetter eller halvstekte baguetter ( etter ditt ønske)
459,-
pr. pers
Luksus tapasbuffet
Minimum 15 pers
Et herlig måltid som passer til overtidsmat, selskapsmat eller middag for familien.)