Ukesmeny
Fra kl. 11.00 – 20.00

Mandag: Kjøttkaker i brun saus
Serveres med ertestuing og kokte poteter
Allergener: myseprotein, skummetmelk
249,-

Tirsdag: Stekt flesk og duppe
Serveres med rotmos og tyttebærsyltetøy
Allergener: fløte, margarin, hvetemel, melk, skummetmelk
249,-

Onsdag: Stekt flesk og duppe
Serveres med rotmos og tyttebærsyltetøy
Allergener: fløte, margarin, hvetemel, melk, skummetmelk
249,-

Torsdag: Medisterkaker i brun saus
Serveres med kokte poteter, surkål og tyttebærsyltetøy
Allergener: hvetemel, melk, selleri, sennep
249,-

Fredag: Fisk i skjell
Serveres med håndpillede reker og dill
Allergener: hvitlaks, melk, fiskeekstrakt, myseprotein, fløte, margarin, hvetemel
199,-
1 stk
249,-
2 stk
